lørdag 24. november 2007

Tortur - nå også i Norge!

Du trodde kanskje at tortur bare var noe de dreiv med i land langt, langt borte? At det bare var kvinner ulovlig fengslet de mishandlet fordi de har bedrevet hor og faenskap? Vel, den påstanden kan du krølle sammen og bruke som dasspapir. For Den hårete armhulen gir deg her og nå - live in action - BEVISER og BILDER av damer i Norge som blir torturte! Skadet! Lemlestet! Ikke sitt der og gap, du har mest sannsynlig blitt utsatt for det selv. La oss begynne i det små, og jeg introduserer her verdens mest enkle torturredskap for kvinner i Norge:


STRINGTRUSA! Eller g-strengen, som det het på nittitallet. Et grusomt torturredskap som ble introdusert i Norge tidlig på åttitallet, laget for at jenter skulle slippe å ha synlig trusekant under de trange pølseskinnsbuksene sine. AS IF!
Dette "motepåfunnet" ble laget for at jentene skulle tenke mindre på viktige ting, og heller bry seg om at det klødde som faen i ræva. Og det gjør det jo. Radikalfeministisk forskning i hele verden er enig om at det er en direkte link mellom stringtrusas inntog i norsk mote og den heller økende sexfikseringen og undertrykkinga i samfunnet vårt. Positive ting med stringtrusa er jo at den faktisk fungerer utmerket som kvelningsvåpen mot potensielle voldteksforbrytere.

Det andre, et litt mer tvilsomt apparat, er utforma slik at kvinner skal torturere seg selv, og tro at de gjør det for sin egen skyld. Jeg snakker sjølsagt om den jævlige, grusomme og ikke minst vonde EPILATOREN! Dette ekstremt velfungerende torturredskapet brukes av millioner av kvinner over hele verden, hver eneste dag, fordi de ikke ønsker å se naturlige ut. Og hvorfor ønsker de ikke det? Fordi det å holde kvinners selvtillit nede er en effektiv torturtmetode i seg selv, da man som dame i Norge pines saaakte fra fødsel til død. Mens man napper hår med rota fra legger, lår og armhuler. Fy faen! Fordi du fortjener det. MY ASS OM JEG GJØR!


Og er det mer da, spør du? SELVSAGT ER DET MER. Vi har foreksempel hold-in-strømpebukser, laget for at damer ikke skal kunne puste med magen og få gnagsår mellom lårene, og dessuten fryse på beina siden de er så tynne. Vi har nettingstrømper som ikke har noen annen funksjon enn å få litt lårfagre damer til å se stygge ut, og vi har høyhælte sko slik at man kan falle og brekke beina og få alvorlige ryggproblemer.


Og helt til sist: TOPPEN AV KRINGLEBOTN! KREMEN AV KULTURELITEN! KIRSEBÆRET PÅ TOPPEN! JÆVELSKAPENS SANNE RYGGMARG!

Jeg presenterer: BRAZILIAN WAXING! Dette såkalte "behovet for å være kvinnelig" gir seg utslag i mye rart blant oss som har livmor. Og når noen tjener penger på dette fiktive behovet, skjer mye rart. Man finner opp appelsinhuden på søttitallet, korsettet i gamledager og nå, helt til sist for å fullføre "du må lide for skjønnheten"-kavalkaden, finner noen på at damer skal gå rundt med et underliv som en tiåring resten av livet. At vi har behov for å være hårløse overmennesker. Og da, hvis man vil tilfredstille dette behovet kan man bestille time hos en skjønnhetsklinikk hvor man må kle av seg alt, legge seg på en steril benk i et koselig rom (se bilde) og skræve. Ja, SKRÆÆÆVE. Så kommer det en mann, type leke doktor-lege, og smører noe som ligner på varm honning utover kjønnshårene dine. Så legger han en papirlapp på den flytende, varme væsken, og RITSJ! Du er like hårløs som den dagen du ble født. Og smerten er uutholdelig! FY FAEN! DET ER SÅ JÆÆÆVLIG at en får lyst til å grine!
Norsk etterretningstjeneste svarte dette da jeg spurte om brazilian waxing var brukt som torturmetode mot kvinner i Norge: "Både ja og både nei. Vi kan ikke svare hverken det ene eller andre på dette. Gå og lek nå, lille pike." Dette tyder på at norsk etterretningstjeneste driver med både TORTUR og UNDERTRYKKING av norske damer. Med en dæsj hersketeknikker i suppa skulle alt være tilrettelagt for at Amnesty International er på saken. Eller er det for snevert for dem?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er så glad du skriver litt om gnagsår på innsiden av lårene-problematikken. Det snakkes så lite om det, og det er så vondt og vanlig!

VALK sa...

Hun er flink, hun derre Hårete Armhule. HEhehehee.

Sofie sa...

Bra sitat av Marx. En klok mann!

AlterEgo sa...

Jeg grubler enda paa om du er aerlig eller ironisk! Men det er uansett skarpt skrevet:)

VALK sa...

Den Hårete Armhulen er ALLTID hundre prosent ærlig, men liker å sette ting på spissen!

Anonym sa...

Den hårete armhulen er på Sonitus! Skriv mer :D

Anonym sa...

Spørsmålet blir: Hvorfor gjør dere på dette viset? Trur dere menn bryr seg om dere har hår på musa, stringtruser etc.? Hårete armhuler?

Overhørte en morsom samtale på Majorstu-trikken i går en jentegjeng med ekte berter pluss en gutt. Jentene: Å hu er så feit ass, så jævli stygg! For ikke å snakke om hu, ass, så feit, ass. Gutten : Nå synest jeg dere er litt stygge i kjeften. Jentene: Jamen hu er så feit ass!! osv.

Så jeg vil venligst ha meg frabedt skylda for utseendepresset på vegne av mitt kjønn, *den* får dere ta på dere sjæl nå for tida.

Anonym sa...

Gnagsår på innsiden av lårene?!? Midt mellom lårene, mener du? Hårete armhule: Du skriver godt, men jeg er redd du kanskje drikker litt for mye. Pass på deg selv.

Ane sa...

oppdater valk!

Sofie sa...

VALK? Du mener vel den superanonyme feministen med hårete armhuler?

Lothiane sa...

Flott innlegg! :)

Til menn som mener at menn blåser i om damene er hårløse: Ja, det er en del som mener veldig mye om dette - altså at vi skal ha minst mulig hår på kroppen (unntatt på huet).

G-string kjøpte jeg en del av for en tid tilbake fordi jeg plutselig følte et behov for å føle meg sexy. (Det var selvsagt en mann inne i bildet...) Dessverre føltes det ikke spesielt sexy etter å ha hatt den på noen timer. Skal ikke gå nærmere inn på hvorfor.

Som ungdom kjøpte jeg epilator (maskinen som napper ut hårene) og det var så grusomt! Prøvde den en gang, aldri mer.

Brazil-vax: Flere venninner påstår dette er tingen, men jeg nekter. Aldri om jeg skal utsette meg for noe sånt.

Når det gjelder gnagsår på innsiden av lårene så lyder det veldig kjent.

Nevnte du forresten stay-up-strømper? De må også tas med i rekken av torturinstrumenter, selv om de ikke gjør så vondt. Men har man på seg det får man ikke tid til å gjøre noe annet enn å dra dem opp når de sklir ned. Effektivt våpen.

Anonym sa...

lothiane: Ang. hårløshet, det er sikkert en del gutter som har litt fetish der, ikke så rart kanskje, da det unektelig er en sentral erotisk sone ;-) Men jeg vil fremdeles hevde at for folk i vår alder er sånne ting underordna, ihvertfall i de miljøa jeg går i normalt.? (Men det er mulig jeg tar feil...)

Anonym sa...

Hm. Jeg er faktisk ganske uenig nå det gjelder stringtrusene. Syns ikke de er ubehagelige i det hele tatt. Det er faktisk mye verre å ha på seg en vanlig truse som ustanselig sklir opp i rumpa. Med en stringtruse er det tross alt bare en liten string som er der, mens med en valig truse risikerer man at cm på cm av stoff sninker seg inn og trusekanten blir sittende midt på rumpeballene, og DET er ubehagelig det!

Men ellers velig bra, selv om jeg bruker epilator og syns det bare kiler deilig etter 10 års bruk, og lårene mine møtes ikke på midten så den gnagingen har jeg aldri opplevd..

Inana sa...

Jammen herregud dama, du har jo like svart-hvit mentalitet som alle andre rødstrømper, rv`ere, akp`ere og hele den hurven. Totalt hjernevasket - akkuratt som gærne religiøse folk! Noen burde starte ett lite trossamfunn som de kan kalle; `alt med måte`, der målet var å leve litt balansert, og ikke i ytterpunktene.......
-Nå drar du sikkert den konklusjoen du er opplært til i gjennom rødstrømpe-klubben, rv akp, og hva du nå måtte være medlem av, av allskens fanatiske klubber, at jeg er en eller annen (blond berte), som ikke vet en dritt om femminisme,vel, alle andre rødstrømper dømmer meg jo nedenom og hjem,uten og vite en dritt om meg (de spør jo aldri om noe, de er ikke intr. i å finne ut hvem jeg er, for hvorfor skal det? De har jo allerde kuttet meg over kammen...mens de selv sitter og legger ut om hvor deilig det er å `la puppene henge fritt, drite i å shave leggene, herregud, hvordan kan man tenke på å shave leggene, det er jo kriiiig der ute! La oss vise med våre ushavede legger og frittgående pupper, at vi, Vi fokuserer på all krig og faenskap i som finnes der ute i verden! Så jeg kan ikke si at det i fra min side ville være å dra alle rødstrømper, akpere, og rvere over en kam, for det er slik storparten av dere er, det kan man blant annet lese på bloggen din og høre i nærmiljøet...så jeg kan med det som solid grunnlag si at (nesten) alle rødstrømper, akpere, og rvere, oppfører seg like dust, når det kommer til, ja fks det å ikke skulle shave leggene, la puppene henge og dingle, og så videre. Og angående string truser, så er det en av de mest geniale oppfinnelsene som finnes! Det er da for faen ikke pent om man går med trange bukser eller skjørt, og ha en trusekant som syntes, slik det gjør om man bruker vanlig truse????? Men det er klart, at for deg som er fanatisk rødstrømpe, så er det naturlig å uttale seg om stringen på den måten.

A) Fordi å si noe annent gir deg ikke akkuratt poeng i rødstrøpe klubben....Der har man tross alt, som i hvilken som helst annen fanatisk menighet eller gruppe, ikke lov til å mene noen annet enn det som gjelder for den `menigheten`/klubben man er mdlm av.

B) De er så dumme at de tror at bare fordi man shaver leggene, går med string, trange bukser og har blondt hår og lipgloss, så er man ganske tom oppe i topplokket....

Vel, go fuck yourself alle rødstrømper! Jeg er blond,shaver leggene, elsker string,lipgloss,britney sperars(den gammle britney),glitter,høye heler, korte kjoler,bikiner,trange topper, ELLE, C! og D!, mascara, rouge,eyliner,og lange negler.

Og jeg elsker morphine, beck, tindersticks tiger lillys, nick cave, the cure,svarte klær,sko med bakkekontakt, lypsyl leppepomade, bøker av eckarth tolle, paulo coello,don campell, kay pollack, jeg hører på klassisk musikk, dvorak er en av favorittene, og jeg mener selvsagt at kvinner skal ha lik lønn som menn.


Jeg er drittlei av at dere som er så røde på alle måter, kommer og liksom skal være så jævla politisk korrekte hele tiden. For guess what??? Dere er ikke det, - langt der i fra, så jeg foreslår at dere slutter å prøve så hardt. Det er ikke - enten-eller. Jeg går i trange bukser og bruker lipgloss, og jeg leser bøker om psykologi, jeg trener og tar vare på kroppen min, og da er det ett naturlig resultat att jeg også ser bra ut. Desverre er det enkelte som ikke tåler det, og som derfor ser på meg som en `berte`.....vel jeg er ikke mye til berte i oppførselen, og hvis det at jeg ser bra ut, og er selvsikker gjør meg til en berte, så syntes jeg det er helt pateisk...
Man må ikke se ut som en potetsekk selv om man er feminist. Jeg mener, hadde du trent litt du også, så hadde det nok gnisset litt mindre mellom lårene dine, og du hadde sluppet de grusome gnagsårene....du skal jo være en feminist, og som feminist skal man jo kjempe for at man som jente skal ha det bra, og da er det kansje på tide og begyne å trene litt, slik at du slipper disse gnissningene mellom lårene....forebygge er en bra sak....


Jeg har ingenting i mot ushavede legger, og jeg skjønner at dere rødstrømper gjør det i en slags høylytt protest som har pågått siden 60` tallet....Men hvet du hva? Det er ikke ushavede legger som er usexy, for hva som er sexy er et definisjons spørsmål, men den brautende bikkje aktige måten dere proklamerer den såkalte friheten ved å la puppene dingle, og håret gro, som er totalt usexy.....Like usexy som drita fulle jenter som står og gaper utover gata en fredagskveld.

Ja, det er for mye fokus på utseende i dag, men det virker virkelig som om dere rødstrømper ikke skjønner at det som sagt går an å være opptatt av klimakrisen og jens bjørneboe, og samtidig like å høre på liste pop, ha på seg trange bukser og lipgloss. Deres politiske og femmenistiske syn må jo ikke gjennomsyre alt dere sier og gjør.
-I så fall er dere jo like ille som alle de bertene dere liker å rakke ned på....

- Dere befinner dere jo tross alt bare i det andre ytterpunktet.....