søndag 18. november 2007

HOT HOT HOT

Jeg kom over en viss Virrvarrs blogg i dag, og hun skriver vakkert om problemer med shopping av klær. Jeg skjønner hva hun snakker om, og det gjør mest sannsynlig alle andre kvinnesker med behov for klær. VEL. Din anonyme heltinne har tipsene som kan gjøre ditt liv enklere og bedre, og det uten at du trenger å fryse.

Numero uno:
IKKE BARBER LEGGENE eller resten av kroppen, for å si det sånn. Ikke noe varmer mer på kalde vinterdager enn en skikkelig god og tjukk pels på armer og bein.

Dos:
Av en eller annen patriarkalsk grunn har gutta fått mer praktiske og kule klær enn oss å varme seg på. Kjøp klær på herreavdelinga.

Tres:
Få noen, helst en mann, til å strikke varme sokker, votter, skjerf og luer til deg. Og hvis du på død og liv skal strikke selv: Ikke finn på å strikke til andre. Vær egoistisk. Det er bra og overskridende.

Øøh..Fire:
Ha masse diskusjoner med teite menn med vatt mellom ørene, det gjør deg varm og hissig.

Og sist, men ikke minst:
Drikk masse alkohol. Du blir varm og god og glemmer alt.

5 kommentarer:

Ane sa...

jeg har oppdaget poenget med silikonpupper! det skulle vise seg at lene alexandra var så utrolig mye mer gjennomtenkende enn vi så langt har trodd! les på bloggen min (som har bursdag i dag)

Anonym sa...

quatro lizzom

Anonym sa...

Blod. Mensen. Blodige tamponger, det blør igjennom trusen, igjennom buksen. Ned på stolen. Trekker seg inn i stoffet. Blir stivt.

Flau. Reiser seg fort opp, alle ser på deg. Faen. Knyter en genser rundt livet. Det er bare for tydelig. Snur seg. Der, på stolen, en rød rose. Alle ser det. De hvisker.

Faen, faen, faen.

En avis. Legger den på stolen, litt sånn tilfeldig liksom. Men nei, alle har sett det, alle har skjønt det. Du setter deg ned igjen, håper alt fikser seg på magisk vis.

Blod. Mensen. Blodige tamponger, det blør igjennom genseren, igjennom avisen. Faen.

Anonym sa...

Det er sånne tider som får en til å tenke "Feminist javisst".

Anonym sa...

Jeg blogger stadig vekk til ære for deg, min kjære!

(oo- rim!)