torsdag 15. november 2007

Sutrete menn og hvor lyst jeg har til å grisebanke de

Jaså. Sted: Brun pub. Igjen.
Tilstede: Den hårete superfeministen og fire sutrete menn (som tilhører venstresida).
De sutrete mennene: "Åh, vi bryr oss ikke noe særlig om feminisme. Vi vil ikke at damene skal få flere rettigheter. Menn begynner å synes at nok er nok. Dere har fått nok nå. Buhuhuu."
Den hårete feministen: "REEEEIS TIL HELVETEEEEE. Så klart trenger vi feminisme og kjønnskamp. Er dere idioter, eller? Damer prostituerer seg, blir voldtatt, eier 1 % av verdens ressurser og blir sett på som reine sexobjekter. Og dere sier at vi ikke trenger feminisme? DERE ER KOKOS I HODET! Når jeg blir sett på som ekkel fordi jeg er en DAME med hårete bein og armhuler, og når folk blir sinte fordi jeg mener det jeg mener - slike ting viser at vi VIRKELIG trenger kampen for likestilling."
De sutrete mennene: "Tenk på mennene som blir voldtatt. Tenk på hvor kjipt vi har det, vi er også ofre for patriarkatet." Dette sier de samtidig som de nikker samstemt. En enslig dame i et hjørne nikker og sier seg glatt enig. Hva annet kan hun gjøre?
Den hårete feministen: "Ja, tenk på dem. Og tenk på alle damene som plutselig må gjøre andre ting enn å lage middag til sin mann og sin familie. STAKKARS HENNE!"
Her avsluttes samtalen, ved at Den hårete feministen skyller hele ølglasset sitt i trynet på den nærmeste sutremannen, legger sine hårete ben med boots på bordet og bestiller en ny pils. Til seg selv.
De fire sutregutta trøster kameraten sin og mumler høylytt, men ikke FOR høyt til hverandre på gangen: "Fyyy faen for ei sur fitte. Jeg er glad min kjæreste ikke er sånn. Og hun eier hvertfall manerer." Så går de hjem og runker til noen pene bilder av damer i FHM.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Artig å diskutere med oppdiktede motstandere - man vinner hver gang!

VALK sa...

Oppdiktede? Hva snakker du om?

Anonym sa...

Yawn. Eller, for å snu det litt på huet: På pub, type brun med 4 venstreside-jenter. "Menn er så jævli sutrete ass, bare så jævli sutrete". "Ja fy faen, dem forstår ikke situasjonen for oss kvinnfolk, ass". Meg: "Jamen, prøv å forklar, gjerne i enkelte punkt nøyaktig hva dere vil jeg skal gjøre praktisk?" Stillhet. Stillhet. "Du kanke forstå, du som er mann, ass, og ikke kom her med de forståelsesfulle herske-teknikkene dine".

Personlig har jeg helt slutta å diskutere kjønn. Enten er jeg sjåvinist, sutregutt eller etterplaprer og det gidder jeg ikke. Da går jeg heller og lager vafler på Blitz og oppfører meg som likeverdig med andre folk, enten de har pupper eller ikke.