tirsdag 30. oktober 2007

Hvordan overleve en uformell horekunde-debatt

Jada, så sitter man på en eller annen brun pub i byen og diskuterer det evinnelige temaet prostitusjon og kriminalisering av horekundene. Diskusjonen blir gjerne ti hakk morsommere og interessant med et par halvlitere innabords, jeg skal ikke nekte for det, og siden argumentene mine både holder øl OG vann er jeg aldri redd for å tape diskusjoner. Jeg VEIT at jeg har rett, og de som sier noe annet kan gå og ta seg en bolle med et eller annet.

VEL. De argumentene mot kriminalisering og voldsbruk mot horekunder jeg har møtt den siste uka kan vi like godt ramse opp først som sist (sist som først? Hæ?). La oss begynne med det velbrukte
"Jammen kjære søte deg. Tror du horene vil få det bedre av at vi kriminaliserer kundene?"
så svarer kjære søte meg
"Øh, er du helt idiot eller? Hør på det du sier. Vi kriminaliserer jo ikke HORENE, men de idiotene som faktisk kjøper et annet menneskes kropp. Vi gjør dette fordi vi vil ha vekk dette svineriet. Og ja, prostitusjon er et symptom på at noe er galt i samfunnet vårt og i menns hjerner. Og vi må gjøre noe med det. Så hold kjeft."

Det gjør de gjerne og. Hvertfall hvis man svarer i et litt krasst og engasjert tonefall, og gjerne spytter utover bordet og vifter med armene mens man snakker. Det syns jeg er et bra virkemiddel.
Vel. Det andre argumentet jeg har blitt møtt med i løpet av de siste dagene er dette
"Ja, jeg er jo forsåvidt enig. Men tenk på alle de mennene som ikke får seg noe. Hva skal de gjøre?"
Hvorpå jeg svarer
"Ja, og tenk på alle de damene som heller aldri får seg noe. De må jo få lov til å gå på bordell eller på gata og kjøpe seg en stor og sterk mann som kan ha sex med de. La oss bare gjøre det like akseptert at menn selger kroppen sin som at damer gjør det. DET er rettferdighet, det!"
Her burde man også understreke poenget sitt ved å tilfeldigvis velte en eller annen kaffekopp eller ølglass utover bordet og mannens bukse, slik at han skjønner at du mener det du sier. Og snakke HØYT og TYDELIG og fort slik at han skjønner at du faktisk er sint.

Antrekk som passer til slike konfrontasjoner: Stroppetopper sånn at du kan vise frem de hårete armhulene dine. Og de tjukke BH-stroppene dine. Hvor sexy kan man egentlig bli?

6 kommentarer:

Ane sa...

innmarri bra virkemidler! nå skal jeg sannelig min hatt linke til denne blåggpressen også!
nå skal jeg gå og spise fiskekaker for å opprettholde superkreftene mine!

Sofie sa...

Så kult at du har opprettet en egen feministblogg! Du er jammen produktiv! (Ikke ironisk ment.)

Anonym sa...

Vakkert, mine damer. Hva med å skru på kommentarer fra andre enn dem som bruker blogger, hmmmm?

Anonym sa...

det er ikke nødvendig å være ekkel, og antikvinnelig bare fordi man er feminist.

VALK sa...

hahaha! Det er du som er ekkel!

Anonym sa...

Hoi, saklig fra den anonyme anonym. For det er skikkelig antikvinnelig med hår under armene, for eksempel. Det er først når man forandrer på kroppen sin ved å ta vekk ting at man blir kvinnelig. Så det så.